Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/haarlem/domains/vvonajaar.nl/public_html/inc_lang.php on line 5
VvO Najaar

Congreslocatie en Hotel

Bimhuis

Piet Heinkade 3
1019 BR Amsterdam
www.bimhuis.nl

Het congresprogramma ‘Er zit muziek in de NVvO’ vindt plaats in de concertzaal van het Bimhuis. Het Bimhuis en Muziekgebouw aan 't IJ zijn twee concertpodia op één gezamenlijke locatie. Bimhuis Jazz Amsterdam is het belangrijkste jazz podium van Nederland en wordt beschouwd als één van de top podia in de wereld voor improvisatiemuziek. Vanuit de concertzaal heeft u een prachtig uitzicht over het IJ en de binnenstad van Amsterdam. De zaal is ook zeer geschikt als congreszaal. De expositie en pauzes tijdens het NVvO congres worden geformeerd in het Atrium van het Muziekgebouw aan ‘t IJ. Het Bimhuis bevindt zich op 10 minuten lopen van het Centraal Station Amsterdam. Komt u met de auto, dan is er parkeergelegenheid in de Piet Hein garage of in Parking Centrum Oosterdok.

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre

Piet Heinkade 11
1019 BR Amsterdam
www.movenpick.com/en/
Eenpersoonskamer € 265,-
Tweepersoonskamer € 285,-

Hotel Mövenpick ligt direct naast het Bimhuis en heeft een prachtig uitzicht over de historische stadskern van Amsterdam of het IJ. Er zijn enkele kamers in optie genomen voor NVvO leden. Deze kunt u direct boeken bij de registratie voor het congres.

Overige hotels

In de omgeving van het Bimhuis en het Centraal Station Amsterdam zijn vele hotels, in allerlei categorieën, die via diverse boekingssites te vinden zijn.