Locatie en Hotel

Château St. Gerlach

Het gehele congresprogramma vindt plaats aan op Landgoed Château St. Gerlach in Valkenburg aan de Geul.

Landgoed Château St. Gerlach ligt in het hart van natuurgebied Ingendael. Het landgoed bestaat uit verschillende historische gebouwen, waaronder het geschiedrijke kasteel, een monumentale kerk met schatkamer en eeuwenoud pachthof. De serene schoonheid van het landgoed met haar beeldentuin, moestuin en Rozentuin gloeit over in de natuurrijke, Zuid-Limburgse omgeving.

Met 16 vergader- en banketzalen is Château St. Gerlach een onderscheidende vergaderlocatie in Zuid-Limburg met mogelijkheden tot wel 1.000 personen. De 113 luxe hotelkamers, suites en hotelappartementen maken het mogelijk om meerdaagse conferenties te organiseren.St. Gerlach Paviljoen

Het NVvO congres op 26 & 27 september 2019 zal plaatsvinden in het in 2017 geopende Paviljoen, gelegen direct aan de entree van het Landgoed.

Het paviljoen, met 3 multifunctionele vergaderzalen, een foyer en lobby, is een ‘state of the art’-concept van Francine Houben van architectenbureau Mecanoo uit Delft.

Francine Houben: “Het St. Gerlach Paviljoen is ontworpen als een elegant paviljoen met een genereus overstekend dak. De transparante gevel zorgt dat binnen en buiten in elkaar overlopen. De materialen zijn geïnspireerd op het omliggende Limburgse land: mergel, hardsteen en eikenhout. Vanuit het St. Gerlach Paviljoen heb je een verrassend uitzicht op het château, de heuvel, de ‘pelouse’ en de gerenoveerde kasteelhoeve”.

Walking dinner

Vanzelfsprekend zal ook het walking dinner en feest op het landgoed plaatsvinden. En dat alles op loopafstand van het Paviljoen en de bijbehorende hotelkamers! De keuken van Château St. Gerlach maakt dankbaar gebruik van de omgeving door veelvuldig met producten uit eigen tuin te werken. Deze avond zal een Limburgs en dus bourgondisch tintje krijgen!

Hotel

Château St. Gerlach beschikt over zowel hotelkamers als hotelappartementen. De hotelkamers omvatten luxe kamers, junior suites, senior suites, residential suites en torensuites. De hotelappartementen bestaan uit 1-slaapkamer appartementen en 2-slaapkamer appartementen welke, naast de slaapkamer(s), beschikken over een woonkamer en kitchenette. De 2-slaapkamer appartementen beschikken over twee slaapkamers met elk een eigen badkamer en een gedeelde woonkamer en kitchenette. De slaapkamers beschikken over een eigen, unieke sleutel.

Bij u inschrijving voor het congres, kunt u tevens een 1- of 2-persoonskamer (met uw partner of een collega) boeken. Château St. Gerlach maakt de indeling per type hotelkamer.

Mocht u nog iets langer op Château St. Gerlach wensen te verblijven, dan bieden zij diverse arrangementen aan. Zie de volgende link met boekingsmogelijkheid: https://www.oostwegelcollection.nl/chateau-st-gerlach/arrangementen/

Graag apart vermelden dat u reeds een kamer heeft tijdens het NVvO congres!